NBC'nin Yeni Yayın Servisinin Adı Açıklandı

Yayın servisi açmayan kalmasın!

Çağımızın yeni modası yayın servisleri. Netflix ile başlayan bu yeni eğlence sektörü alanı, Hulu, Amazon Prime, Disney+ gibi büyük markaların da bu alana yönelmesiyle oldukça rekabetçi bir yer haline geldi. Yayın servisi rekabetinin bir yeni üyesini daha öğrenmiş olduk, NBC Universal'ın uzun zamandır üzerinde çalıştığı yayın servisinin adı da belli oldu, Peacock. 

Yayın servisi önümüzdeki Nisan ayında açılacak. Peacock'ın ilk bombası ise The Office'i Netflix'ten alması oldu. The Office dizisi 2021 yılından itibaren sadece Peacock üzerinden yayınlanacak. Ayrıca Universal TV tarafından üretilen Parks and Recreation dizisi de yine Peacock üzerinden yayınlanacak. NBCU'nun Battlestar Galactica, Saved by the Bell ve Punky Brewster gibi gibi içerikleri de Peacock'da olacak. Ayrıca Battlestar Galactica dizisi Peacock'a özel olarak yeniden çekilecek. 

Yayın servisi ayrıca E.T., Jaws, Back to the Future ve American Pie gibi filmlere de ev sahipliği yapacak. Tabii bu tarz eski içeriklere yeni ve özgün dizi/filmler ekleneceği de aşikar. Aksi taktirde Peacock'ın diğer servislerle rekabet etme şansı olmayacaktır. Bakalım Universal Stüdyoları, bu yayın servisi işinin altından kalkmayı başarabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum