Netflix Yeni He-Man Çizgi Dizisini Resmen Açıkladı!

Gölgelerin gücü adına, güç Netflix'te artık!

Netflix, her yaş kategorisine hitap eden çok sayıda özgün içeriğiyle oldukça geniş bir kütüphaneye sahip. Artık yayın servisi savaşlarının kızışmasıyla birlikte de bu içeriklerin hem kalitesinde hem de sayısında bir artışa gitmek zorunda. Firmanın yeni özgün içeriği bir dönemin efsane çizgi filmi He-Man and the Masters of the Universe'in yeni serisi olacak. Mattel ile He-Man için yapılan işbirliği resmen açıklandı.

Kevin Smith tarafından geliştirilecek olan diziyle ilgili bir de özet yayınlandı. 

"Eternia gezegeninde genç bir prens Grayskull'ın güçlerini keşfeder ve bu güçler onu He-Man'e, Evrenin Efendisi'ne dönüştürür! He-Man ile şeytani İskeletor arasındaki klasik mücadele yeni boyutlara taşınıyor hem kahraman hem de kötü adam yeni ve heybetli ekiplerle bir araya geliyor. Yeni jenerasyon kahramanlar hepimizin kaderi için savaşıyor. İşin sonunda kim gerçekten Evrenin Efendisi olacak?" 

Ayrıca dizinin ilk posteri de görücüye çıkarıldı. Yeni He-Man dizisi için Mattel'in büyük uğraş verdiği ve Netflix'in diziden oldukça umutlu olduğu da gelen haberler arasında. Yeni çizgi dizi 2020 yılının güz döneminde yayınlanacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum