Netflix'in Assassin's Creed Dizisi Duyuruldu!

Gizli bıçaklar ortaya çıkıyor

Yayın servisleri savaşının giderek daha kızgın bir hal alması biz izleyiciler için ortaya harika içeriklerin çıkmasına neden oluyor. Belki de tarihin tek faydalı savaşına tanıklık ediyoruz. Bu servis savaşlarının öncülerinden Netflix hem özgün içerikler üretiyor hem de Witcher gibi popüler markaların dizileriyle her alandan hayranları kendisine çekiyor. Son gelen bomba ise Ubisoft tarafından. Firmanın ünlü oyunu serisi Assassin's Creed tıpkı Witcher gibi kanlı canlı bir şekilde dizi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Netflix'in resmi Twitter hesabından yaptığı duyuruyla resmileşen dizide Ubisoft cephesinden Jason Altman ve Danielle Kreinik yapımcı olarak görev alacak. "Ubisoft ile birlikte bu çok kapsamlı, zengin Assassin's Creed hikayesini hayata geçireceğimiz için çok heyecanlıyız. Oyunun nefes kesen tarihsel dünyaları ve küresel anlamda çok satan bir oyunu markası olması bizi bu konudua epik ve heyecan verici bir iş yapma konusunda bağlayıcı hale getiriyor. Bu noktadan sonra hayranlar ve üyelerimizle birlikte bu büyük markanın daha derinlerine inecek ve dünyasına eğlence getireceğiz." diyen Netflix başkan yardımcısı Peter Friedlander da dizinin potansiyelinin farkında. 

Daha önce 2016 yılında başrolünde Michael Fassbender'ın yer aldığı ve Justin Kurzel'in yönetmenliğini yaptığı bir film ile şansını beyaz perdede deneyen AC, buradan büyük bir hayal kırıklığıyla ayrılmıştı. Ancak bu kez işin içerisinde ustalaşmış bir Netflix ve daha uzun soluklu bir dizi projesi var. Her ne kadar AC oyunları son yıllarda "özünden uzaklaşıyor" diye eleştirilse de tüm bu özlenen Assassin's Creed havasını bu diziyle birlikte yeniden yakalayabiliriz. 

YORUMLAR
Leprikas
28 Ekim 2020 09:38

Arkada çalan müzik Ezio Theme... Bayadır böyle heyecanlanmamıştım.

Parolamı Unuttum