Conan The Barbarian Efsanesi Netflix Dizisi Oluyor

Arnold Schwarzenegger de olacak mı?

Çizgi roman tarihinin en ikonik karakterlerinden birisi olan Barbar Conan, ülkemizde de özellikle 1990'lı yıllar ve öncesinde epey popüler bir haldeydi. 1982 yılında Arnold Schwarzenegger'in başrolünde yer aldığı filmle birlikte işin ekran kısmına da yansıyan Conan'ı son olarak 2011 yılında vizyona giren filmde Jason Momoa canlandırmıştı. Çizgi roman hakları Marvel'ın elinde olan Conan the Barbarian, 2019 yılında yeniden basılmaya başlamış ve ilk on iki sayısı Türk çizer Mahmud Asrar tarafından çizilmişti. Yakın dönemde Conan'ı yeniden piyasaya sokmak isteyen Marvel için bu yeni dizi haberi de oldukça faydalı olacaktır.

Deadline'ın haberine göre iki yapım şirketinin ortak çalışmasıyla birlikte bu dizi hayata geçecek. Conan'ın yayın haklarının sahibi Cabinet Entertainment ile birlikte Mark Wheeler'ın yapımcılığını üstleneceği diziyle birlikte Netflix'in başka Conan projelerinin de önü açılacak. Gelen haberlere göre Netflix bu anlaşmayla birlikte tüm Conan kütüphanesine erişim hakkı kazanacak ve ilerleyen dönemlerde gerçek ya da animasyon şekilde film ya da diziler yapabilecek. 

Aslında geçtiğimiz yıllarda Amazon'un bir Conan dizisi için girişimlerde bulunduğunu okumuştuk. Ancak bu girişimlerden bir sonuç çıkmayınca Netflix'e gün doğdu. Zaten yeni çizgi roman serisiyle birlikte tekrar popülerliğine kavuşmaya başlayan Barbar Conan, bu dizi ve sonrasındaki projelerle birlikte eski günlerine dönebilir. Yeni Conan dizisinin henüz bir çekim tarihi ya da kadrosu açıklanmadı. Gerçi kim gelirse gelsin bir Arnold olamayacak ama siz yeni dönemde kimi Barbar Conan olarak izlemek istersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum