Netflix'in Cowboy Bebop Dizisi Elena Satine'i Kadrosuna Kattı

Kadro büyümeye devam ediyor

Netflix, yeni dönemde özgün içerikleriyle kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu dizilerden birisi de efsane anime serisi olan Cowboy Bebop'un dizisi olacak. Netflix ve Tomorrow Stüdyoları'nın ortak yapımı olarak karşımıza çıkacak dizi yeni Julia'sını da buldu. Elena Satine, dizi kadrosuna dahil edildi. 

Anime serisinde en sevilen karakterlerden biri olan Julia, dizinin baş kahramanı Spike Speigel ile birlikte ana karakterlerden birisiydi. Daha önce The Gifted ve Strange Angel dizilerinde de gördüğümüz Elena Satine, John Cho ve Mustafa Shakir gibi isimlerle birlikte Cowboy Bebop dizisinde de karşımıza çıkacak. 


Anime serisini temel alacak olan dizi 10 bölümden oluşacak. Dizinin ilk iki bölümü Alex Garcia Lopez tarafından yönetilecek. Ayrıca senarist kadrosunda yer alan Christopher Y. Lost'un da içinde bulunduğu bir yapımcı ekibi dizinin başında yer alacak. Diziyle ilgili gelen ilk haberler hayranlar için oldukça olumlu. 

Tomorrow Stüdyoları'nın da katkısıyla birlikte animeye oldukça sadık bir iş yapmak isteyen Netflix, danışman olarak orijinal anime serisinin yönetmenlerinden ve yaratıcılarından olan Shinichiro Watanabe'yi de kadrosuna kattı. Bakalım Netflix'in yeni Cowboy Bebop sürümü eski günleri anımsatmayı başarabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum