Netflix'ten The Witcher'ın Öncesini Anlatan Bir Yan Dizi Geliyor!

Tarihin ilk Witcher'ı geliyor!

Netflix, geçtiğimiz yılın son döneminde The Witcher dizisini yayınlayarak büyük bir hayran kitlesini kendine çekmişti. Dizinin de oldukça başarılı olması devam sezonları için beklentileri epey yükseltti. İkinci sezon hazırlıkları devam ederken, Netflix'ten enteresan bir haber daha geldi. Witcher Evreni içerisinde geçecek bir yan dizi için hazırlıklar başlamış.

Resmi Twitter hesabından, "Geralt of Rivia'dan 1200 yıl önce canavarların, insanların ve elflerin dünyası bir oluyordu ve ilk Witcher ortaya çıkıyordu. The Witcher: Blood Origin'i duyuruyoruz. 6 bölümlük bir The Witcher yan serisi. Sizlere Declan de Barra ve Lauren Schmidt tarafından sunulacak." açıklamasıyla yeni diziyi duyuran Netflix'in Lauren S. Hissrich ile yola devam etmesi oldukça mantıklı bir karar. 

İlk Witcher'ın ortaya çıkış hikayesini öğrenmek epey ilginç gözüküyor. 1200 yıl önce Witcher Evreni'nin nasıl bir hale olduğunu da göreceğiz. Ayrıca Elflerle ilgili de bol bol içerik bu 6 bölümlük mini dizide bizleri bekliyor gibi gözüküyor. Dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı. The Witcher'ın ikinci sezonuyla 2021 yılında ekranlara dönmesi bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum