New Blood'ın Klasik Fallout Benzeri Oyununda Savaşlar Birinci Şahıs Olacak

Yine de aklınıza Doom gelmesin

Dusk, Amid Evil ve Ultrakill gibi retro stil FPS'ler ile tanıdığımız New Blood Interactive, Haziran ayında klasik Fallout stili bir RYO üzerinde çalıştığını açıklamıştı.

Bu tutku projesinde stüdyonun CEO'su Dave Oshry'nin yanı sıra oyun geliştiricisi Adam Lacko, çizer Alexander Berezin ve müzisyen Mark Morgan da bulunuyor. Bu isimlerin her biri de Fallout camiası için çok önemli isimler. Adam Lacko, orijinal Fallout 3'ü yenilemeye çalışan Project Van Buren'in arkasındaki isim ve camianın tanınmış isimlerinin başında geliyor. Red888guns takma adıyla bilinen Alexander Berezin ise Fallout Sonora ve Olympus 2207 modlarında da görev yapan, son derece tecrübeli bir çizer. Mark Morgan ise... yani söylememe gerek var mı? İlk iki Fallout oyununun, Planescape: Torment, Wasteland 2 ve Wasteland 3'ün müziklerinin bestecisi.

Kısacası harika bir kadro ve ortaya iyi bir iş çıkacağına inancım tam. Oyunun ismi ise henüz belli değil.

Dave Oshry dün yaptığı açıklamayla oyuna dair ilgi çekici bir bilgi verdi. "Fallout'un 25. yıldönümünü kutladığımıza göre belki de New Blood'ın CRPG'sinde savaş perspektifini nasıl değiştirdiğimizi ve ana ilham kaynağımızdan ne farkı olduğunu göstermenin zamanı gelmiştir. Klasik Fallout oyunlarına dair en büyük şikayet her zaman sıra tabanlı savaşların ağırlığı ve yavaşlığı olmuştur. Oyunumuzda işleri sıra tabanlı tutsak da, stili ve perspektifi klasik dungeon crawler oyunlarına daha yakın biçimde işleyeceğiz"

Oshry'nin paylaştığı klipte savaş sahnesine geçince oyunun birinci şahısa döndüğü görülüyor. İlgi çekici bir değişiklik olmuş. Oyunu takip etmeye devam.

YORUMLAR
Feyling
13 Ekim 2022 14:22

Alexander Berezin'in Deviantart sayfasına bakıp yumruğumu ısırıyorum yıllardır. Neden FO1 ve 2'nin D2: Resurrected gibi remaster'ları yapılmıyor diye.

Parolamı Unuttum