Nintendo’dan Yeni El Konsolu: Nintendo 2DS

Harf hatası yapmadık.

Nintendo, yeni mobil konsolunu tanıttı. Adı Nintendo 2DS. 3DS ile aynı özelliklerde ama 2 boyutlu olan konsol tek parça.

Ninteo ABD’nin yaptığı açıklamaya göre daha çok giriş seviyesinde olan konsol, ilk olarak Kotaku’ya özel gösterilmiş hafta başında.

Sistem tüm Nintendo DS ve 3DS oyunları ile uyumlu. İki ekranı da 3DS’in ölçüleriyle aynı. Her ne kadar 3 boyutlu görüntü sunamıyor olsa da kamerası 3 boyutlu fotoğraf çekme becerisine sahip.

Oyun, çıkış gününde Pokemon X ve Pokemon Y oyunlarıyla birlikte çıkacak. Ki bu oyunlar da sadece 3DS, 3DS XL ve 2DS’te çalışacak.

Çıkış tarihi 12 Ekim 2013 olarak bildirilse de bu sadece ABD için geçerli. Satış fiyatı da 129,99$. Avrupa için de çıkartılacak olan ürünün çıkış tarihi bilinmezken, Japonya için çıkıp çıkmayacağı belirtilmedi bile. Tanıtım videosu için, sizi aşağıya alalım.

Bir de bunun yanında bonus niteliğinde eklemek lazım. Nintendo başka bir kararla Wii U konsolunun fiyatını da 50$ düşürdüğünü açıkladı. Ama bu indirim, gelecek aydan itibaren uygulanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum