Noah Hawley'den Alien Dizisi Geliyor!

FX'ten sevindiren haber

Bilim kurgu ve korku türlerini tarih boyunca bir araya getirmeyi çok fazla yönetmen hayal etti. Ancak 1979 yılında Ridley Scott'ın elinden vizyona giren Alien belki de bu tarz filmler arasında en özel yere sahip olanı. Yaklaşık 40 senedir çeşitli devam filmleri, oyunları yapılsa da halen ilk filmin verdiği hissi verebilen başka bir Alien filmi izleyemedik. Tabii ki James Cameron'ın elinden çıkan Aliens da büyük bir başarıydı ama tarz olarak büyük farkları vardı. İşte FX'in bu yeni dizisinin hedefi de ilk iki Alien filminin büyük ustalıkla başardığı kendilerine has işleri tek bir potada eritmek.

Geçtiğimiz günlerde duyurulan dizinin başında Fargo ve Legion dizilerinden de tanıdığımız Noah Hawley yer alacak. Alien filminin yönetmeni Ridley Scott da dizide yapımcı olarak görev alacak.

Ayrıca hikayeyle ilgili de ufak ipuçları gün yüzüne çıktı. İlk kez dünyada geçen bir Alien işi izleyeceğiz ve dizinin geçtiği dönem çok da uzak olmayan bir gelecek olarak tanımlandı. Ayrıca FX yetkililerinden gelen açıklamada filmin ilk filmin korku elementleriyle ikinci filmin dur, durak bilmeyen aksiyonunu bir araya geleceği belirtildi. Yani tüm bu vaatler gerçeğe dönüşürse izlerken yerimizde rahat duramayacağımız bir dizi bizleri bekliyor. Alien dizisiyle ilgili henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmadı. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum