Nvidia, GeForce Now'a 5 Yeni Oyun Daha Ekledi

Aralarında Nioh da var

Nvidia'nın sahibi olduğunuz oyunları konfigürasyonu ne olursa olsun tüm bilgisayarlarda ve mobil cihazlarda oynayabilmenizi sağlayan yayın servisi GeForce Now'ı birkaç gündür sistemden ayrılan oyunlarla anıyoruz. Önce Activision, sonra Bethesda Softworks anlaşmazlık üzerine oyunlarını sistemden çekmişti, geçen gün de The Long Dark'ın Nvidia'ya oyunlarını sisteme eklemesi için izin vermediğini öğrenmiştik ve bu oyun da listeden çıkmıştı.

Şimdiyse sisteme kesin olarak eklenen ve satın aldığınız taktirde (ya da kütüphanenizde varsa hemen şimdi) istediğiniz çözünürlük ve hızda oynayabileceğiniz beş oyunu açıkladı Nvidia.

Bu oyunlar ocak ayının sonunda çıkan Romance of the Three Kingdoms XIV, Dead or Alive 6, Nioh: Complete Edition, Deadliest Catch: The Game ve Dungeon Defenders: Awakened.

Nvidia, yaklaşık 1500 civarı oyunun da sisteme katılmak için beklediğini açıklamıştı. Bu oyunlar size yayın sistemiyle sunulduğu için Nvidia'nın kendi sunucularında çalışıyor olması lazım, bu yüzden de oyunlar yavaş yavaş ekleniyor sisteme. İleride sisteme eklenecek oyunlar arasında Cyberpunk 2077 gibi merakla beklenen AAA oyunlar da var. Yani bilgisayarınız ne kadar külüstür olursa olsun, Cyberpunk 2077'yi Nvidia RTX ışın izleme özellikleriyle oynamanız mümkün olacak bu sayede.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum