Online Yakın Dövüş Oyunu Absolver'ın Dövüş Odaklı Yeni Videosu

Bırak dövüş tarzın konuşsun

Son yıllarda çıkan pek çok bağımsız oyunun yayıncılığını üstlenen Devolver Digital, şimdiden ısınma hareketlerine başladığımız online yakın dövüş oyunu Absolver'dan yeni bir video yayınladı. Bu video bize oyunun dövüş mekaniklerini kısaca anlatıyor.

Oyuncular başlangıçta 3 dövüş tarzından birini seçme şansına sahip olacaklar. 

  • Forsaken, dengeli ve güçlü bir dövüş tarzı isteyenler için. Dövüşçü gelen saldırıları savuşturup rakibini sersemletebiliyor. 
  • Kahlt stili dövüşçünin sersemlemeden ya da geriye püskürmeden saldırıları karşılayabilmesini sağlıyor. Ayrıca dövüşçü yaptığı her başarılı karşı atakta sağlığnın bir kısmını geri kazanabilecek. 
  • Windfall ise dövüşçüye büyük bir çeviklik getiriyor. Dövüşçü bu sayede rakibinin saldırılarından hızlıca sakınabilir. Rakibi boşta kaldığı an ise güçlü bir karşı atak yapabiliyor.

Video ayrıca bize Combat Deck'i, yani dövüş destesini de gösteriyor. Bunu dövüşçünün kullanacağı saldırılar için bir envanter olarak düşünebilirsiniz. Deste 4 ayrı duruştan oluşuyor ve dövüşçü duruşuna göre farklı saldırılar gerçekleştirebilmekte. Birbirini ardına yapılan saldırıları bir anda kırıp alternatif saldırı yaparak düşmanınızı şaşırtabileceksiniz. Hepsi bununla sınırlı değil elbette. Oyuncular dövüş sırasında veya bir ustaya çekirgelik yaparak da yeni saldırılar kazanabilecekler. Yeni yetenek ve bilgi edinmek için kuracağınız ilişkiler de önemli olacak. Sonuçta siz bir dövüşçüsünüz, yabani değil. 

Amaçlandığı gibi her oyuncu özel bir dövüşçü olabilecek mi yoksa birbirinin aynısı saldırıları yapan tipler mi göreceğiz onu zaman gösterecek. Slocap'in Unreal Engine 4 ile geliştirdiği Absolver'ın 29 Ağustos'ta PC ve PS4'e çıkması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum