Codemasters, Onrush Ekibinde Toplu Kıyım Gerçekleştirdi

Kara bahtlı kör talihli Driveclub'tan sonra bir de Onrush... 

Önceki yıllarda piyasaya sürmüş oldukları Driveclub ile başarısız olunca Sony tarafından kapı dışarı edilen Evolution Studios, sonrasında Codemasters bünyesinde çalışmaya başlamıştı.

Eskiden Evolution Studios olarak bilinen, şimdiyse Codemasters firması altında çalışan ekip, geçtiğimiz ay Onrush isimli bir yarış oyunu çıkarttı. Bu oyunla da beklediği başarıyı yakalayamayan ekip Codemasters'ın gazabına uğradı.

The Crew 2 - İnceleme

> ONRUSH – İnceleme Puanları

Piyasadaki ilk haftasında İngiltere'de yalnızca 1000 adet kopya satan Onrush, oldukça düşük bir performans gösterdi. Son iki oyununda adeta basireti bağlanan ekibin, bazı dedikodulara göre Codemasters ile arasında ciddi bir iletişim eksikliği mevcuttu.

Daha fazla başarısızlığa tahammülü olmayan Codemasters, bunun üzerine ekipte toplu bir kıyım gerçekleştirdi. Hem stüdyonun hem de Onrush'un yöneticisi olan Paul Rustchynsky de dahil olmak üzere birçok kıdemli çalışan işten çıkarıldı. Geriye kalan bir avuç isim Codemasters'ın diğer projelerinde destek rolleri üstelenecekler.

Onrush, PS4 ve Xbox One'da hala satın alınabilir vaziyette. Eğer bu kara bahtlı kör talihli ekibe azıcık da olsa destek olmak istiyorsanız oyunu buradan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum