Önümüzdeki Yıl Yeni Bir Tomb Raider Oyunu Geliyor, Ama...

Bu nasıl bir Lara?

Son Tomb Raider oyunu üzerinden yaklaşık iki sene geçti. Bu süre zarfında başka projeler ile ilgilenen Square Enix, sonunda Lara'yı geri döndürmeye karar vermiş gibi görünüyor. Yapılan resmi açıklama ile duyurulan Tomb Raider Reloaded, uzun bir aranın ardından Lara Croft'u mobil cihazlarımıza taşıyacak.

Twitter üzerinden yapılan açıklamaya göre Tomb Raider Reloaded, ücretsiz mobil oyunları ile tanınan Emerald City Games ve Square Enix'in Londra'daki mobil oyun üretim ekibi tarafından üretilecek. Aynı açıklamada yeni oyunun görsel tasarımı hakkında fikir alabileceğimiz bir video da yayınlandı.

Video içerisinde kurtlar, örümcekler ve T-Rex gibi Lara'nın klasikleşmiş düşmanları ile karşılaşıyoruz. Öte yandan videonun altına gelen yorumlardan, oyuncuların bu karardan pek de memnun olmadığı anlaşılabiliyor. Öyle ki videonun şu anda 1.4k dislike'ı bulunuyor.

Önümüzdeki yıl Lara tam 25. yaşına girmiş olacak. Umarız Square Enix bizler 25. yılda güzel bir Tomb Raider macerası ile karşılar.

YORUMLAR
creepylord
25 Kasım 2020 09:24

Görsel tarzdan ötürü minik oyuncuları da mı hedef aldı diyorum, sonra öyle bir Tomb Raider nasıl olur kestiremediğimden vazgeçiyorum. Keyifli ve doyurucu bir oynanış sunabilirlerse, abuk subuk uygulama içi ödemeler yerine tek fiyat verir de satarlarsa bence hiç fena olmaz. Ne olduğunu görmeden dislike a abanmak mantıksız geldi bana. Belli ki beğenmeyen arkadaşlar Lara kardeşimizin vücut hatları konusunda yıkılamaz tabulara sahipler :D 

Parolamı Unuttum