Outer Wilds Eylül Ayında Genişleme Paketine Kavuşuyor

Echoes of the Eye

2019 yılının en iyi oyunlarından biri olan ve çok sayıda ödül kazanan Outer Wilds'ın yakın zamanda resmi Türkçe dil desteğine kavuşacağını aktarmıştık. Bir yandan bu Türkçe yamayı bekleyeduralım, Mobius Digital sürpriz bir açıklamayla oyunun ilk genişleme paketini duyurdu.

Echoes of the Eye isimli bu genişleme paketi, Outer Wilds'ın zaten gizemlerle dolu evrenine yeni bir gizem ekleyecek ve güneş sistemimize yabancı bir anomaliyi araştırmamızı sağlayacak.

"Açıklanamayan, tuhaf bir uydu fotoğrafı. Yaban ortamlara doğru son bir yolculuğun başlangıcını işaret eden bir müze sergisi. Bu çağrıya kulak verip güneş sisteminin en derin sırrını ortaya çıkaracak mısınız, yoksa bazı bilgilerin ortaya çıkmaması daha mı iyi olur?" diyor Mobius Digital.

Outer Wilds: Echoes of the Eye'ın çıkış tarihi 28 Eylül olarak belirlenmiş. Herhalde öncesinde yayınlanmazsa bile bu genişleme paketiyle birlikte Türkçe desteğine de kavuşuruz diye tahmin ediyorum. Echoes of the Eye'in Steam sayfasında henüz satın alma seçeneği yok, ama fiyatının 15$ olacağı söylenmiş. Outer Wilds 25$ karşılığı 40 lira olduğuna göre genişleme paketi de 24 lira olacaktır herhalde, kaçmaz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum