Outlast 2'nin İnsanın Ruhunu Rahatsız Eden Çıkış Fragmanı Yayımlandı

25 Nisan'da piyasaya çıkıyor!

 Red Barrels tarafından geliştirilen Outlast 2, 25 Nisan'da piyasaya çıkıyor.

Outlast 2'nin çıkış tarihi bu kadar yaklaşmışken boş durmak istemeyen Red Barrels ise yeni oyunları için iki tanıtım videosu birden yayımladı. Aslında bahsettiğim iki videodan sadece ilki direkt olarak oyunun tanıtımını yapıyor. İkincisi ise oyunla birlikte aynı gün piyasaya sürülecek olan Outlast Trinity isimli paket için yayımlandı.

Outlast 2, temel olarak ilk oyuna çok benziyor. Yine elimizde kameramız ve kendisinin huzur veren gece görüş modu, peşimizde garip garip şeyler (Evet, onlar şey. Konunun kendilerine bakamamamla alakası yoktur.) ve bitmek bilmeyen bir kovalamaca.

> Video Oyunlarından Çıkıp Kabuslarımıza Giren Canavarlar!

İlk oyun akıl hastanesinde geçiyordu, ikinci oyun ise bir kasabada geçecek. Blake Langermann isimli karakterimiz (kendisi araştırmacı gazeteci) eşi Lynn ile birlikte genç bir kızın cinayetini araştırırken uçakları Arizona'nın Supai bölgesine zorunlu iniş yapıyor. Sonrası korku, sonrası dehşet, sonrası adrenalin...

Outlast 2; yüreği kaldıran PC, PS4 ve Xbox One sahipleri ile 25 Nisan 2017'de buluşacak. Ayrıca aynı tarihte Outlast, Outlast: Whistleblower ve Outlast 2'nin kutulu versiyonlarını içeren Outlast Trinity paketi de piyasaya sürülecek.

Outlast Trinity ilk olarak sadece PS4 ve Xbox One için duyurulmuş, fakat daha sonrasında oyunun dağıtımcısı WB (Warner Bros. Interactive Entertainment) Trinity'nin PC'ye de geleceğini duyurmuştu. Fakat PC cephesinde hala bir gelişme yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum