Overwatch'un 32. Kahramanı Echo Oldu!

Merakla beklenen karakter geliyor

Geçtiğimiz yıllarda Ashe için yapılan tanıtım videosunda karşımıza çıkan Echo, o günden beri oyunun en çok merak edilen isimlerinden biri. Blizzard ve Jeff Kaplan'ın sürekli olarak "daha sonra gelecek" vurguları yaptığı kahraman sonunda bizlerle. Ve görünüşe göre sandığımızdan çok daha derin bir hikayesi olacak.

Hatırlarsanız dün sizlerle paylaştığımız haberde Dr. Mina Liao'nun hikayesine vurgu yapmıştık. Blizzard'ın paylaştığı Tweet'te sonunda bu gizemli karakterin arka planındaki olay örgüsünü öğrenme fırsatımız olmuştu. Liao, Overwatch'un altıncı kurucusu olarak bilinse de kendisi Echo'nun yaradılışında da büyük rol oynamış.

Echo'nun yayınlanan fragmanında da hikayenin geri kalanını görme şansımız oluyor. Omnic'lerin yaratılmasının arkasındaki isimlerden olan Liao, trajik bir şekilde hayatını kaybettiğinde dünyaya yardım etme görevi de kendisinin "yansımasına" yani Echo'ya kalıyor.

Overwatch topluluğunun merakla beklediği Echo, yakın zamanda test sunucularına giriş yapacak. Bununla birlikte kendisinin Overwatch 2'de de bulunacağı açıklanan bilgiler arasında. Kendisinin destek rolünde olacağı söylense de henüz karakterin yetenekleri de bilinmiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum