Oyungezer Dergimiz 2021 Ağustos Sayısıyla Karşınızda

166. sayımız yine dopdolu

Oyungezer dergimizin 166. sayısı ile bir kez daha karşınızdayız sevgili Oyungezerler. Boğucu sıcaklardan ve kara haberlerden bunaldığımız bu günlerde kafanızı biraz da olsa dağıtacağını umduğumuz güzel bir sayı hazırladık sizin için.

Serpil'in giriş yazısını okuduğunuzda da göreceğiniz detayı da öncelikle paylaşmış olalım: bu sayımızı yangınlarda ne yazık ki kaybettiğimiz bütün canlara adıyoruz; bu sayıdan elde edilecek tüm gelir yangın bölgesine aktarılacak.

Son haftalarda Activision Blizzard'ı pençesine alan skandalı detaylı biçimde masaya yatırdık ve Eren Eryürekli'nin çizimiyle kapağımıza taşıdık. İnceleme konusunda kısır bir ay olsa da Solasta, Death's Door, The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, Monster Hunter Stories 2 - Wings of Ruin gibi bir çok oyunun incelemesini de sayfalarımızda bulacaksınız.

Steam Deck ile ilgili ilk izlenimlerimiz, tek kelimeyle devasa Sandman dosyamız ve çok daha fazlası bu sayımızda sizi bekliyor.

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2021 Ağustos sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Ağustos sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum