Oyungezer Dergimiz 2021 Aralık Sayısıyla Karşınızda

Yeni yıla bir kala

Oyungezer dergimizin 170. sayısı ile yeniden karşınızdayız sevgili Oyungezerler! Zaman su gibi akıp giderken biz de yine elimizden gelenin en iyisini yaparak sizin için dopdolu bir sayı hazırladık, bolca oyun oynadık, bolca yazı yazdık :)

Oyun bakımından sonra derece zengin bir ayı geride bıraktık; yılın bu döneminin vazgeçilmez ikilisi yeni Call of Duty ve yeni Battlefield oyunları, yılın bombalarından biri olan Forza Horizon 5, Riot'un LoL evrenini genişleten cicileri Hextech Mayhem ve Ruined King, Persona'nın kalpsiz ebeveyni Shin Megami Tensei ve pek tabi FIFA 22 inceleme sayfalarımızı süsleyen oyunlardan sadece birkaçı. 

Ayrıca son zamanların en çok beklenen oyunlarından biri olan Elden Ring'den kanlı canlı oynanış izlenimlerimizi de yine bu sayıda bulacaksınız.

Bu kadar mı? Tabii ki değil. Amazon'un yeni dizisi Zaman Çarkı'na dair iki mühim yazı, ıncığına cıncığına kadar Arcane yazdığımız, Marvel ve DC'nin önümüzdeki yılda çıkartacağı işleri topladığımız bir mini-dosyayı içeren 20 sayfayı aşkın Alt ve Meddya köşelerimiz de sizi bekleyenler arasında.

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle (kapak görselimiz SapphireDesign'ın nefis FH5 çalışması):

Oyungezer dergimizin 2021 Aralık sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Aralık (#170) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum