Oyungezer Dergimiz 2022 Ağustos Sayısıyla Karşınızda

Kedidir kedi

Yeni bir sayıyla bir kez daha karşınızdayız sevgili Oyungezerler, 178. sayımızdan hepinize miyavlar!

Artık çok iyi bildiğiniz gibi bu sayımız da her zamanki gibi dopdolu. Yılın en güzel oyunlarından biri olan Stray'in kapağımızı süslediği bu sayıda Live A Live, Cuphead: Delicious Last Course, Monster Hunter Rise: Sunbreak, Loopmancer gibi incelemelerimizin yanı sıra beğeneceğinize emin olduğumuz "Keşke Oyunu Olsa" dosyamız da sizi bekliyor. Biz hayal gücümüzü olabildiğine serbest bıraktık, sizin de böyle fikirleriniz varsa buradan veya Discord'dan bize yazabilirsiniz. Tartışıp eğleniriz, olmaz mı?

MultiVersus'tan Dragon Age: Inquisition'ın unutulmaz karakteri Iron Bull'a, Wadjet Eye'ın yeni point and click macera oyunu Old Skies'e kadar uzanan bir Portal'ımız, dolu dolu Medya sayfalarımız (ve bizzat Neil Gaiman ve oyuncu kadrosuyla Sandman röportajımız!), bilgi pınarı Data'mız, naftalin kokulu Piksel'imiz de yine sizi bekliyor!

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2022 Ağustos sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Ağustos (#178) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum