Oyungezer Dergimiz 2022 Şubat Sayısıyla Karşınızda

Devasa bir Soulsborne dosyası sizi bekliyor

Oyungezer dergimizin 172. sayısı ile karşınızdayız sevgili Oyungezerler! Geçen ay biraz gecikmiştik, bu ay ise kendimizi dergiyi mümkün olduğunca erkenden bitirmeye odakladık ve bu sayede yaklaşık 20 gün içerisinde ikinci sayımızı okumuş olacaksınız :)

Ocak ayı her ne kadar çıkan oyunlar açısından biraz kısır olsa da yine dopdolu, tam 140 sayfalık bir sayı hazırladık sizin için.

Dergimizin kapağında da gördüğünüz gibi Can'la birlikte oldukça kapsamlı bir Soulsborne dosyası yazdık, Elden Ring'e giden yolda nerelerden geçmişiz, neler görmüşüz bir özetlemek istedik. Şunu da yazalım, bunu da ekleyelim derken ortaya tam 26 sayfalık bir dosya çıktı. Umuyoruz ki çok beğeneceksiniz.

Tabii incelemelerden de geri kalmadık. God of War'u bir kez daha tepeleme oynadık, ardından sohbet eder gibi inceledik; Expeditions: Rome, Rainbow Six Extraction, Monster Hunter Rise, Pokemon Legends: Arceus, Uncharted Legacy of the Thieves Collection gibi incelemeleri ve daha fazlasını da sayfalarımızda bulacaksınız.

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Aygen'in hazırladığı bu nefis görseli mobilde duvar kağıdı olarak kullanmak isteyenler, şuradan indirebilirler.

Oyungezer dergimizin 2022 Şubat sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Şubat (#172) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
GwynBleidd
3 Şubat 2022 20:48

Off, harika duruyor.

 

Parolamı Unuttum