Oyungezer Dergimiz 2023 Ekim Sayısıyla Karşınızda

Bu ay dergi kan revan içinde kaldı

Güne yeni bir Oyungezer sayısıyla başlamaya hazır mısınız sevgili Oyungezerler? Oyungezer'in 191. sayısından hepinize merhabalar!

Bu ayki sayımızın kapağında Liu Kang'i konuk ediyoruz. NetherRealm'in yeni bombası Mortal Kombat 1 dergimizi de kan revan içinde bıraktı, incelemeye ek olarak sizler için bir de Mortal Kombat Tarihçesi sıkıştırıverdik sayfalarımıza.

Küllerinden yeniden doğan Cyberpunk 2077, Batı'dan çıkan harika JRYO Sea of Stars, EA'in isim değişikliğine gittiği EA FC 24, Mimimi Games'in bizlere miras olarak bıraktığı Shadow Gambit: The Cursed Crew, metroidvania dediğin böyle olur dedirten Blasphemous 2... Daha bunu Texas Chain Saw Massacre'si var, NBA 2K24'ü var, The Crew Motorfest'i var, var da var. İnceleme sayfalarımız yine her ay olduğu gibi dopdolu, rengarenk.

Gülhis ile Ömer bu ay GiST'in altını üstüne getirdiler, karşılarına çıkan tüm yerli oyun standlarına uğradılar, tam 63 yerli oyun hakkında bilgi alıp yazılar yazdılar. Bu dosyanın tasarımına da bayılacağınıza eminim.

Yalnız buraya kadar okuyanlar için bir de şikayetim olacak. Bu ay hiç mektup yazmadınız bize :( "Nasılsa bir başkası yazmıştır, ben de sonra yazayım" diye mi düşündü herkes, ne oldu? Bakın sonra yapay zeka dünyayı ele geçirirse üzülürsünüz. Neden böyle dediğimi Selam sayfalarını okuduğunuzda anlayacaksınız.

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2023 Ekim sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Ekim (#191) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım. Ayrıca bildiğiniz gibi bugüne kadar çıkan tüm sayılarımızı da dijitalleştirmiş ve sizlere sunmuştuk. Dijital arşivimize de şuradan ulaşabilirsiniz.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum