Oyungezer Dergimiz 2023 Eylül Sayısıyla Karşınızda

Başyapıt nedir, nasıl olunur?

Oyungezer'in 190. sayısından hepinize kucak dolusu merhabalar sevgili okurlar! Her satırı dolu dolu bir sayının daha keyfini çıkarmaya hazır mısınız bakalım?

Bu ay dergimizde bir Baldur's Gate rüzgarı esiyor, hem de ne esmek. Onlarca saat sonra hâlâ ilk haritada olanımızdan etraftaki yardıma muhtaç garibanları es geçip oyunu direkt bitirenlerimize, her şeyi toplayıp çantasında 15 tane kürekle gezenimizden doğru düzgün silah bile almayanımıza, bütün iyi kalpliliğiyle dünyayı kurtaranımızdan sincap tekmeleyenimize, hepimiz Baldur's Gate III'e çok ağır daldık... Üstelik Baldur's Gate 3'ü sadece Can'ın 14 sayfalık dev incelemesine sıkıştırmadık, bu muhteşem oyun derginin çeşitli köşelerinde de karşınıza çıkacak :)

Bu yetmiyormuş gibi bir de minicik, mini minnacık Starfield var tabii. Todd'un "orada bir gezegen var ya, o gezegen..." diye başlayan cümlelerine temkinli yaklaşmakta fayda var tabii ama... Neyse, spoiler vermeyelim, Sabri'nin gecesini gündüzüne katarak hazırladığı incelemeyi okursunuz!

Bu ay öyle bir ay ki, koskoca FromSoftware oyunu Armored Core VI bile arada kaynayacak neredeyse, gerisini siz düşünün! Daha bunun Pikmin 4'ü var, Immortals of Aveum'u var, var babam var! Bu ne biçim yaz!? Biz yazı böyle bilmezdik!!!

Kısacası deli dolu ve delicesine dolu bir sayı sizleri bekliyor! İyi okumalar!

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2023 Eylül sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Eylül (#190) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım. Ayrıca bildiğiniz gibi bugüne kadar çıkan tüm sayılarımızı da dijitalleştirmiş ve sizlere sunmuştuk. Dijital arşivimize de şuradan ulaşabilirsiniz.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum