Advertisement

Oyungezer Dergimiz 2024 Haziran Sayısıyla Karşınızda!

Hades 2 mi, Hellblade 2 mi?

Oyungezer'in 200'e 1 kala sayısından hepinize merhabalar! Yeni sayımız alışmış olduğunuz üzere yine dopdolu, yine rengarenk, yine çok eğlenceli.

Bu ay bir tarafta erken erişime girdiği gibi ortalığı kasıp kavuran Hades 2, diğer tarafta yıllardır beklenen Senua's Saga olunca hangisini kapak yapacağımıza bir türlü karar veremedik. Sonunda Aygen "alın o zaman size iki kapak!" diyerek birbirinden tamamen farklı ama bir o kadar güzel kapaklarla karşımıza çıkıverdi. Hangisini isterseniz (hatta dilerseniz ikisini birden) indirebilirsiniz.

İnceleme sayfalarımızda Ghost of Tsushima's Director's Cut, Animal Well, The Rogue Prince of Persia, Cryptmaster, Pine Hearts, Little Kitty Big City, Songs of Conquest, V Rising ve daha neler neler sizi bekliyor.

Portalıyla, Meddyasıyla, Data ve Pixeliyle yeni sayımıza hoş geldiniz!

Bu ayki sayımızın kapakları şöyle:

Oyungezer dergimizin 2024 Haziran sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Haziran (#199) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım. Ayrıca bildiğiniz gibi bugüne kadar çıkan tüm sayılarımızı da dijitalleştirmiş ve sizlere sunmuştuk. Dijital arşivimize de şuradan ulaşabilirsiniz.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
GwynBleidd
4 Haziran 2024 08:45

200. sayıya özel bir şey gelir mi? Basılı sayı filan mesela :D

Anton
GwynBleidd
4 Haziran 2024 13:17

:D

//clips.twitch.tv/SullenCalmRatMcaT-EEcKHYUJ5EXR1XLG

GwynBleidd
Anton
5 Haziran 2024 15:12

Hahahaha, bir ihtimal 200'e özel gelebilir dedim de o da ihtimal dışıymış.


Parolamı Unuttum