Paralives, Şaşırtıcı Derecede Detaylı Karakter Yaratma Özelliklerini Tanıttı

The Sims'e gerçek bir rakip geliyor

Paralives, henüz çıkış tarihi duyurulmamış bir yaşam simülasyonu oyunu. Aynı The Sims'te olduğu gibi evinizi inşa edecek, karakterler yaratacak ve hayatlarını dilediğiniz gibi yaşayacaksınız. Çıktığı zaman The Sims'e ciddi bir rakip olacağına kesin gözüyle bakılıyor, ama zaten düşününce şu an The Sims'e rakip olabilecek bir oyun mevcut değil.

Paralives dönem dönem bazı özelliklerini tanıtıyor, örneğin haziran ayında ev inşasıyla ilgili bir video paylaşılmıştı. Şimdiyse oyunun inanılmaz detaylı karakter yaratma ekranını görüyoruz.

Bu tür ekranlardan bekleyebileceğiniz her şey var zaten, boy, kilo ayarı, yüz özellikleri, vücut özellikleri, farklı ten renkleri vs. The Sims'ten farklı olarak vücut kılı seçenekleriniz de var mesela, dövmeleri vücudun istediğiniz yerine, istediğiniz boyutta ve oryantasyonda yerleştirebiliyorsunuz. Renk değiştirme paletinin giysiler üzerindeki gerçek zamanlı etkilerini görmeniz lazım örneğin.

Bu kadar da değil, mesela vücudunuza veya yüzünüzü ben ekleyebilir, çil miktarını ve yerlerini belirleyebilir, hatta adem elmasının ne kadar çıkık olacağını bile belirleyebilirsiniz.

Bu arada dileyenler iki göz rengini de birbirinden farklı seçebilecekler, heterokromi de unutulmamış yani.

Paralives'ın Steam sayfasını da şuraya bırakayım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum