Advertisement

Paul George ve PlayStation Bir Araya Geldi ve Ortaya Nike PG-2 Çıktı

Zevkler ve renkler

Nike ünlü NBA oyuncusu, Oklahoma City Thunder'ın yıldızı Paul George ile birlikte PG2 isminde PlayStation-temalı bir spor ayakkabı hazırladı. PG-2, Paul George'un adını taşıyan ikinci ayakkabı (ilkinin ismi PG-1'di) ve üzerinde PlayStation ve PG logoları bulunduran, ışıklandırılmış bir dil kısmına sahip. Bu dil kısmının içindeki düğmeleri kullanarak ışıkları açıp kapatabiliyorsunuz. Kelimenin tam anlamıyla janjanlı bir ayakkabı yani.

Ayakkabıdaki 'nabız' modu sayesinde bu ışıkların aynı PlayStation Dualshock kontrolcüsü gibi titreşmesini ve yanıp sönmesini bile sağlayabiliyorsunuz. Yalnız ayakkabıdaki piller değiştirilebilir pil değilmiş ve yaklaşık olarak 150 saatlik bir ömrü olduğu söyleniyor. 150 saat sonrasında artık elinizde janjansız bir ayakkabı kalıyor yani.

Nike bu ayakkabılar için doğrudan PlayStation ekibiyle birlikte çalışmış ve ayakkabıdaki tek PlayStation detayı dil kısmıyla sınırlı değil. Ayakkabının iç kısmında ve kenarlarında galaksi resmi var ve içinde yine PG ve PlayStation logoları var mesela. Ayakkabının sol tekinin arkasındaki PSN voucher kodunu kullanarak bu grafiği PS4 için tema olarak da indirebiliyorsunuz. Ayrıca ayakkabının dört bağcık deliği de PlayStation kontrolcüsünün düğme renklerinde hazırlanmış.

Paul George ayakkabısının duyurusunu şu sözlerle yapmış: "Beni tanıyorsanız oyunlardan asla vazgeçmediğimi bilirsiniz. İster evde, ister yolda olayım daima PS4'ümle oynuyor olurum. İşte tam da bu yüzden Nike Basketball ve PlayStation resmi işbirliğiyle yeni ayakkabımı duyurmaktan büyük heyecan duyuyorum.

Bana PlayStation ile ilgili en sevdiğim anımı sıracak olursanız babamın yılbaşında bana hediye olarak PS2 satın almış olmasını söylerim. Sağa sola ne istediğime dair ipuçları bırakıyordum çünkü PS2'nin büyük bir bomba olacağını biliyordum. Aynı şey Nike için de geçerli. Çocukken Nike ayakkabılarımın neye benzemesini istediğime dair resimler çizerdim, çünkü daima bunun bir parçası olmak istedim."

Sınırlı üretim PG-2 spor ayakkabıları Şubat ayında satışa sunulacak ve fiyatı da 110$ olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum