Peaky Blinders: Mastermind’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Shelby ve ekibiyle maceraya atılmaya hazır mısınız?

Daha önce haberlerimizde yer verdiğimiz üzere sevilen dizi Peaky Blinders için farklı oyunlar geliştirilmekte. Oyun severlerle buluşacak ilk oyunun Peaky Blinders: Mastermind olacağını da biliyorduk, ancak çıkış tarihi ilan edilmemişti. Paylaşılan basın bülteni ve yayınlanan yeni fragman ile bu buluşmaya bir aydan az bir süre kaldığını öğrenmiş olduk:

Dizide Thomas Shelby’yi canlandıran Cillian Murphy’nin anlatımıyla oyuna hızlı bir bakış atıyoruz bu tanıtım videosunda.

FuturLab Oyun Direktörü James Marsden’a göre oyun, dizi ile oluşturulan dünyayı yaratıcı bir şekilde ele almış durumda. Marsden; “Peaky Blinders markası altında oyun yapmak için bize güven duyulmuş olması bizim için bir onur. Ekibimiz, diziyi ilgi çekici kılan şeylerin özünü yansıtacak bir oyun ortaya koydu: Tommy Shelby’nin, büyük planına ulaşmak için ilerlerken dostlarını, ailesini ve düşmanlarını manipüle etme yeteneği” diyor.

Mastermind’da da geçtiğimiz aylarda çıkan Iron Danger’dakine benzer bir zaman kontrolü sistemi sunuluyor. Hamlelerinizin sonuçlarını görüp geriye sarabiliyor, karakterleriniz için en uygun hamlelere karar verebiliyorsunuz. Karakterlerimizin farklı özelliklerini kullanıp görevleri çeşitli yollardan bitirmeye çalışacağız.

Merakla beklediğimiz oyunlardan birisinin daha çıkış tarihini öğrenmiş olduk. Mastermind; 20 Ağustos’ta PC, Xbox ve PS4 için çıkışını gerçekleştirecek. Oyun, ön siparişe de açılmış durumda; Steam’de %20 indirimle 32 TL’ye, Xbox için Microsoft Store’da %20 indirimle 57 TL’ye satın alınabiliyor şu anda.

YORUMLAR
sSnake
2 Ağustos 2020 15:29

Öff şu diziyi gördükçe tiksiniyorum. Hayatımda izlediğim en berbat, kasıntı, şişirilmiş, her şeyiyle çelişen, zorlama hikaye ve karakterlerle dolu iğrenç bir şey. Oyununa ise bol şanslar.

Parolamı Unuttum