Pewdiepie, Youtube'a Özel Canlı Yayınlara Başlıyor

Youtube, en büyük kanalına imza attırdı

Yayın dünyası günden güne genişleyerek büyüyor. Bu büyüme haliyle rekabeti de beraberinde getiriyor. Ninja ve Shroud gibi yayıncıların Mixer'e geçmesi, Twitch'in Dr. Disrespect ve timthetatman gibi yayıncılarını milyonlarca dolar karşılığında kendisine bağlaması bu rekabetin en önemli göstergeleri. Ortama hızlı bir giriş yapmak isteyen Youtube Gaming ise en büyük kanalı olan Pewdiepie ile anlaştığını açıkladı.

Felix "Pewdiepie" Kjellberg, uzun süredir Youtube'un en büyük ismi olarak biliniyor. Anlaşma hakkında yaptığı açıklamada "Youtube 10 seneden uzun süredir benim evim ve bu platformda canlı yayın yapmak çok doğal hissettiriyor" ifadelerini kullanmış. 2020 ve sonrasında canlı yayın konusuna odaklanacağını belirten ünlü isim, bu platforma özel içerikler de üretecek.

Bildiğiniz üzere Pewdiepie ve Youtube'un arasında uzun süredir soğuk rüzgarlar esiyor. Youtube'un sistemlerini eleştiren ünlü isim, 2019 yılında Hintli kanal T-Series ile başlayan rekabetinde tekrar gündeme oturmuştu. Pewdiepie'ın halihazırda 100 milyonu aşan abone sayısına sahip olduğunu da belirtelim.

 

YORUMLAR
N1k0laT3sla
6 Mayıs 2020 10:02

bir eli balda bir eli  :) 

Parolamı Unuttum