Pillars Of Eternity: The White March’ın Çıkış Tarihi Açıklandı

Sevinsek mi, üzülsek mi?

Obsidian Entertainment’ın köklere dönüş yapan, başarılı RYO oyunu Pillars Of Eternity uzun zamandır beklenen genişleme paketine nihayet kavuşuyor. Yapılan açıklamaya göre yeni maceramız Pillars Of Eternity: The White March – Part 1 sadece iki hafta sonra, 25 Ağustos’ta bizlerle olacak.

Bir dakika… Part 1 mi? Ne yani? Tüm o dedikodular, genişleme paketinin bölümler hâlinde satılacağına yönelik söylentiler doğru muydu yani?? Görünüşe göre evet… Gerçi niye şaşırıyorsam? Sonuçta oyunun dağıtımından DLC sabıkalı Paradox sorumlu. Başka ne olabilirdi ki?

Öhöm… İyi yanlarına bakalım biz, pozitif düşünelim Kemalim. The White March oyuna daha yüksek karakter seviyesi, yeni nesneler, yeni ekip üyeleri, yeni yetenekler ve keşfedilecek yeni bir bölge ekliyor. Bizlere karlar altında geçen bir serüven sunacak olan paketi oynamak için ana senaryoyu bitirmiş olmanız gerekmeyecek. Ayrıca paketle birlikte bir de 2.0 yaması gelecek ki onun oyuna kattığı özelliklere de hemen buradan göz atabilirsiniz.

Yeni görevin senaryosunu yurtdışında “Recoletta” adlı fantastik-bilimkurgu romanı serisiyle tanınan Carrie Patel ile daha önce South Park: The Stick of Truth kadrosunda yer alan Eric Fenstermaker üstleniyor.

Eğer daha önce okumadıysanız Pillars Of Eternity incelememize buradan ulaşabilir, The White March- Part 1 (homur homur) ile ilgili yayınlanan son videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum