PlayStation China Hero Project Oyunları Arasına Yenileri Ekleniyor

Çeşit çeşit oyun geliyor

Sony’nin bundan birkaç yıl önce hayata geçirdiği China Hero Project, Çin merkezli oyun stüdyolarının desteklenmesini ve buradan çıkacak oyunların daha geniş kitlelere ulaştırılmasını hedefliyordu. Bugüne kadar bu proje ile hayata geçirilen başarılı oyunlar gördük. Bunların devamı da gelecek, Lost Soul Aside ve Awaken - Astral Blade gibi oyunlar var beklenenler listesinde.

Bu sayı daha da yükselecek, China Hero Project kapsamında desteklenecek oyunlar arasına yenileri eklendi.

Açık dünya aksiyon oyunu Unending Dawn, geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. Oyunun geliştiricisi Parcae’s Fate Studio ve Sony Interactive Entertainment, bu oyunun da China Hero Project oyunları arasında yer alacağını açıkladılar.

Geçtiğimiz aylarda bir oynanış videosu paylaşılmıştı, nasıl bir oyun olacağını merak edenler ona da göz atabilirler:

Benzer şekilde daha önce duyurulan ve şimdi de China Hero Project oyunları arasına katılacağını öğrendiğimiz bir diğer yapım da CangMo Game Entertainment tarafından geliştirilen bir aksiyon RYO olan Project: Jinyiwei.

Bu oyunun da uzun bir oynanış videosu paylaşılmıştı birkaç ay önce:

3. olarak da ChillyRoom tarafından geliştirilen tek kişilik aksiyon macera oyunu Loulan var. ChinaJoy 2024’te daha detaylı gösterilecek bu oyunun da China Hero Project oyunlarından olacağı ve PS5’e çıkacağı açıklandı.

Geride bıraktığımız yıllarda çıkan F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch gibi örnekler önümüzdeki dönemdeki oyunlar için de umut veriyor. Bakalım bu yeni oyunlar da FIST gibi başarılı olabilecekler mi.

 

YORUMLAR
Atlas Estrella
25 Temmuz 2024 19:14

F.I.S.T. demişken, oyunu Epic kütüphanemize eklemeyi unutmayalım arkadaşlar. Bedava Fist baldan tatlıdır.

Parolamı Unuttum