Power Rangers Markası Baştan Yaratılıyor

Go go Power Rangers

Power Rangers'ın dünya genelinde ciddi bir hayran kitlesi var. Öyle ki markayla ilgili son dönemlerde en büyük beğeni toplayan iş çizgi roman serisi. 1990'lı yıllarda yayınlanan televizyon dizisiyle ülkemizde de ciddi bir hayran kitlesi toplayan Power Rangers, ekran önünde baştan aşağı bir revizyona gitmeye hazırlanıyor. Markanın bu konuda görevlendirdiği isim ise Netflix için It's the End of the F*** World'ü yapan Jonathan Entwistle. 

eOne şirketinin televizyon ve sinema departmanlarından gelen ortak, "Jonathan inanılmaz derecede yaratıcı bir vizyona sahip. Bu ikonik ve olağanüstü başarılı markayı televizyon ve sinemaya yeniden uyarlamak için doğru mimar olduğuna inanıyoruz. Bu noktadan sonra en yetenekli hikaye anlatıcılarıyla birlikte Hasbro'nun zengin hayran kitlesine sahip markasını yeni ekiple birlikte genişleteceğiz." açıklaması da bu birlikteliği resmen açıklamış oldu. 

Jonathan Etwistle da bu Power Rangers fırsatından dolayı oldukça mutlu olmuş durumda. "Yeni Power Rangers'ı yapabilmek gerçekten inanılmaz bir fırsat. Hem eski hem de yeni jenerasyonlardan hayranların beklediğini vereceğiz. Analog dönemin ruhunu geleceğe taşıyarak hem aksiyon hem de hikaye anlatımında bu markayı başarıya taşıyacağız." diyen Etwistle'ın eski ve yeniyi harmanlama çabasının meyvelerini merakla bekliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum