Prey 2 Dramının Arkasında Neler Dönüyor?

Arka sokaklarda neler oluyor?

Uzun süredir iştahla beklenen oyunlardan biri olan Prey 2’nin artık bir drama dönen elden ele dolaşma haberini size buradan duyurmuştuk. Lakin ortada bitmek bilmeyen geliştirme süreçlerine dair bir dram olsa da arka planında dönen dolaplar da pes dedirtecek cinsten.

Oldukça güçlü bir kaynaktan fısıldanan dedikoduyu aynen aktarıyoruz: Bethesda tarafından oyunu geliştirmekte görevlendirilen Human Head’in ortaya çıkardığı işten Bethasda pek memnun kalmadı. Fakat geliştirici zaten çoktan parayı ve kaynakları tüketmişti, bu yüzden başka projelere yöneldiler. Bunun üzerine deliye dönen Bethesda firmayı imzaladıkları kontratla tehdit edip köşeye sıkıştırdı ve eğer kabul ederlerse uygun bir teklifle stüdyoyu satın almayı teklif ettiler oyunu geliştirmelerini sürdürmek için. Olay bildiğiniz bir batan geminin malı anlayacağınız.

Gelgelelim Bethesda’nın taktiği tutmadı ve kontratın süresinin sona ermesi sonucu Arkane oyunu Human Head’den devraldığı söyleniyor. Zira aynı söylentiler Bethesda’nın oyunun şu an ki halini pek beğenmediği yönünde olsa da Human Head tam tersini iddia ediyor. Olan da habire kuzu gibi bekleyen bize oluyor sizin anlayacağınız sevgili oyunseverler öyle değil mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum