Primal Carnage İle Dinozorların Başına Bolca Bela Açıyoruz

Önce Steam’de, sonra PS4’te.

Jurassic Park ile büyüyen bir neslin etrafta koşturan dinozorları istememesi düşünülemez.

Steven Spielberg’ün canavar gibi filmi, yıllarca dillerden düşmediği gibi ipe sapa gelmez teorileriyle de “Acaba olur mu ya?” tartışmalarının baş köşesindeydi. Ama kısaca, seviyoruz dinozorları.

Primal Carnage: Extinction ise hayallerimizi yerine getirmese de, birazcık yaklaşıyor. Primal Carnage: Extinction, sınıf tabanlı bir çevrimiçi çok oyunculu shooter. Geçmişin vahşi yaratıklarıyla dolu bir adada savaşıyor ve geniş silah seçkisinden kendimize uygun olan aracı seçiyoruz.

Toplamda 20 farklı haritanın olduğu, çıkışında Team Deathmatch ve Get to the Chopper adında görev tabanlı bir oynanış olmak üzere iki modu olduğu, 9 farklı dinozor sınıfıyla canavarların tarafını da tadabildiğiniz, beş farklı insan sınıfından birini seçerek dinozorlara kök söktürebileceğiniz bir oyun.

Steam’e Kasım ayı bitmeden gelecek olan, ilerleyen altı ayda da hem oyun modları, hem de haritalarda sıkı geliştirmelere gideceğini söyleyen Circle 5 Studios ve Pub Games , 2015’in ilk çeyreğinde de PS4’ü ziyaret etmeyi düşünüyor.  Bakalım aşağıdaki video az da olsa ilginizi çekecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum