Prince of Persia: The Lost Crown'a Ücretsiz DLC'ler Gelecek

Ubisoft oyunu desteklemeye kararlı

Ubisoft'un son zamanlarda yaptığı en iyi işlerden biri olan Prince of Persia: The Lost Crown belki Ubisoft'un umduğu satış başarılarına ulaşamadı ama yine de yalnız bırakılmadığını görmek güzel. Basından ve oyunculardan yüksek notlar almayı başaran Prince of Persia: The Lost Crown için yol haritası açıklandı ve bu yol haritasında çeşitli ücretsiz DLC'lerin yanı sıra bir de paralı hikaye DLC'si planlandığı görülüyor.

Gelecek hafta yayınlanacak olan Warrior's Path ismindeki ücretsiz güncelleme hem kalıcı ölüm modu getirecek, hem speedrun modu ekleyecek, hem de baş kahramanımız Sargon için dört yeni kostüm sunacak.

Bahar aylarında yayınlanacak olan sıradaki ücretsiz güncelleme ise Boss Attack ismini taşıyor ve bunda da hem Boss Rush modu, hem de Sargon için yeni kostümler olacak.

Yaz aylarındaki ücretsiz güncellemenin ismi Divine Trials. Bu güncellemeyle yeni savaş, bulmaca ve platform mücadelelerinin yanı sıra yeni kolyeler, ayrıca yeni kostümler ve fazlası oyuna eklenecek.

Bu yol haritasında belirtilen son güncelleme ise paralı hikaye DLC'si. Bunun için herhangi bir detay paylaşılmamış ama 2024'ün sonlarına doğru geleceğini tahmin edebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum