Prince of Persia: The Sands of Time'ın Çıkışı 2026’ya Kaldı

Daha gidecek çok yolu var demek ki…

Prince of Persia: The Sands of Time’ın yeniden yapımı duyurulduğunda uzun bir aranın ardından PoP serisine geri dönülecek olması birçok oyun severi mutlu etmişti elbette. Gelin görün ki, işler beklendiği gibi ilerlemedi. Paylaşılan videolar eleştirildi. Oyun geliştiren stüdyo değiştirildi. Sonra bir sessizliğe gömüldü.

Süreç bu kadar uzayıp ortaya da elle tutulur bir şeyler konulmayınca, projenin iptal edilip edilmediği bile tartışılır hale geldi. Ama Ubisoft, projenin devam ettiğini açıkladı. Dün akşam gerçekleştirilen Ubisoft Forward’da ufacık bir video paylaşıldı ve oyunun çıkışı için hedeflenen tarihin 2026 olduğu açıklandı.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake olarak duyurulmuştu, artık “Remake” kısmı atılmış durumda, yoluna Prince of Persia: The Sands of Time olarak devam ediyor. Bu kısa videoda oyuna dair hemen hiçbir şey göremediğimizden yorum yapmak da çok mümkün değil. Şimdilik projenin iptal edilmemiş olmasıyla yetineceğiz. Bakalım bu uzun yolculuğun sonunda nasıl bir oyunla karşılaşacağız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum