Project CARS 3’ten Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Bu sefer nasıl olacak dersiniz?

Slightly Mad Studios, önümüzdeki günlerde Fast & Furious Crossroads ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ama stüdyonun bu yılki esas projesi, Project CARS 3. Bu oyunun da önümüzdeki haftalarda çıkması bekleniyor, ancak henüz net çıkış tarihi ilan edilmedi. Bununla birlikte, oyundan yeni bir fragman paylaşıldı:

“What Drives You” başlıklı videodan görüldüğü kadarıyla oyun görsel yönden çok sıkıntı yaşamayacak gibi. 200’ün üzerinde araç ve 120’nin üzerinde pist içereceğini göz önünde bulundurunca, yarış oyunları için yanıp tutuşan oyuncuların bu açlığını giderme potansiyeline sahip olduğunu söylemek mümkün :) Tabii bunu ne ölçüde başarır, bekleyip göreceğiz. Oyunda, bir yandan serinin ana yapısı korunurken, kariyer moduyla da oyuncuların beklentileri karşılanmaya çalışılacak. Project CARS 3’te, oyuncunun deneyim düzeyine göre farklılaşacak bir yarış tecrübesi sunulacağı ifade ediliyor.

Oyunun bu yaz aylarında çıkacağı ilan edilmişti ve artık Ağustos ayı içerisindeyiz; dolayısıyla önümüzdeki haftalarda çıkış yapması bekleniyor. Bununla ilgili duyuru ne zaman gelecek bakalım. Ne dersiniz, bu sefer bizleri nasıl bir yarış oyunu bekliyor sizce?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum