Project Cars Sonunda Bu Hafta Çıkıyor

Ehliyetsiz, kaliteli sürüş keyfine az kaldı

Özellikle PC oyuncularının merakla beklediği (PC'de bu tarz oyun fazla yok malum) yarış simülasyonu Project Cars yakında yayınlanıyor.

Slighly Mad Studios’un geliştirdiği oyunla ilgili yayıncı Namco Bandai’nin yaptığı açıklamaya göre ertelenmeler oyuna yönelik beklentileri karşılayabilmek için gerekliymiş. Defalarca kez ertelenen oyun nihayetinde 7 Mayıs'ta PS4, Xbox One ve PC için yayınlanacak.

prjctcrs-big2.jpg

Ana oyunda 65 farklı araba bulunuyor. Ön siparişi verenler ya da dijital sürümünü alanlar daha çok aracın direksiyonunun başına geçebilecekmiş. 110 parkurun ve 30 yerleşim yerinin olduğu Project Cars’ta Almanya’daki Nürburgring, İngiltere’deki Chesterfield ve Fransa’daki 24 Hours of Le Mans gibi gerçek yerler de bulunuyor. PS4’te 1080p, Xbox One 900p’de çalışacak oyun PC’de 12K (!) çözünürlüğe kadar çıkabilecekmiş. PS4 ve Xbox One’da 60 fps olarak çalışacak oyun PC’de donanıma göre farklılık gösterecek. Ayrıca Wii U sürümünün de yapılması planlanıyor ancak ne zaman çıkacağı belli değil.

Ubisoft’un The Crew’undan ağzı yanan oyuncular olarak bizler bakalım beklediğimiz gibi iyi bir yarış oyunu görebilecek miyiz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum