PS Plus Essential Mayıs 2024 Oyunları Yüzleri Güldürecek

EA Sports FC 24, Ghostrunner 2, Tunic, Destiny II: Lightfall…

Yeni bir aya merhaba derken, PS Plus Essential abonelerine verilecek aylık ücretsiz oyunlar da belli oldu. Yine yüzleri güldürecek bir liste bizleri bekliyor sevgili Oyungezerler.

Listenin ilk sırasında EA Sports FC 24 var. FIFA ile yollarını ayıran EA, sevilen serisini yeni bir adla devam ettirmeye başladı. Bu gruptaki ilk oyunu da EA Sports FC 24 oldu malum. Son birkaç yıldır çok az oynuyordum serinin oyunlarını. EA Sports FC 24 ile ufak ufak sahalara dönmeye niyetlendim. Bir süredir ara verdiğimden ve özlediğimden mi yoksa gerçekten de iyi bir oyun olduğundan mı, bilemiyorum, ama sevdiğim bir oyun oldu.

> EA Sports FC 24 – İnceleme

Ghostrunner 2 de yine dikkat çekebilecek bir isim. İlk oyun bizlere güzel bir sürpriz yapmıştı. Devam oyunuyla da üstüne koyarak devam ettiklerini gördük. Oyun severleri memnun eden bir başka oyun oldu Ghostrunner 2. Çıkalı çok uzun süre de olmadı üstelik. PS Plus ile verilmesi gayet güzel.

> Ghostrunner 2 – İnceleme

Tunic, bir fırsat bulup oynanması gereken bağımsız yapımlardan. Yıllar boyu bekledik. Sonunda karşımıza çıkan oyun da bu beklentileri fazlasıyla karşıladı. Sevimli tilkimizle zorlu bir maceraya atılma fırsatını geri çevirmeyin derim.

> Tunic – İnceleme

Destiny II için bugüne kadar birçok ek paket çıktı. Bunların şimdilik sonuncusu olan Lightfall geçtiğimiz yıl şubat ayında gelmişti. Özellikle hikâye anlatımı açısından eleştirilen bir ek paket olduğunu söylemek mümkün. Yine de Destiny II yolculuğunun son halkası olacak The Final Shape ek paketi öncesi bir göz atmayı düşünebilirsiniz.

> Destiny II: Lightfall – İnceleme

Bu ayın PS Plus Essential oyunlarını 7 Mayıs’tan itibaren oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bakalım bu ayın PS Plus Extra & Deluxe oyunları neler olacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum