Sony Bütün PSN Hizmetleri İçin PS Plus Zorunluluğu Getirmiyor

“Zaman ücret alma zamanı, ama kaliteli hizmet vererek ücret alma zamanı.”

Sony Computer Entertainment Europe’un Birleşik Krallık ve İrlanda Yöneticisi Fergal Gara PS4’ün otomatik güncelleme ve sosyal paylaşım özelliklerinin çalışmak için PS Plus üyeliğine gereksinim duymayacağını açıkladı. Catch-up TV ve online film servisleri de bedava olmaya devam edecek ama PS3 kataloğundakilere erişim için gelecek yıl Gaikai hizmete sokulduğunda ekstra bir ücret isteme olasılıkları yüksek ama buna kesin bir karar verilmemiş.

PS Plus için talep edilen ücret ise Playstation Network’ün performansını geliştirmeye ve menü geçişlerindeki duraklamaları azaltmaya harcanacak yani multiplayerdan oyun oynamak bize bir nevi yol, su ve elektrik olarak dönecek;

“PS4 PS Plus üyeliği yanında sürüyle şey ile geliyor. Öncelikle tek üyelik üç platforma da yansıyor, dolayısıyla eğer üç platforma da sahipseniz elinizde üçü için de bir oyun kataloğu hazırda bekliyor ki bu kendi ölçüsünde oldukça güçlü bir şey. Ama multiplayer için zorunlu bir şey.

Eğer aylık ödemek istemezseniz de üyelik dışı bazı ufak hizmetlerimiz hala var. Catch-up TV, online filmler ve PS4 güncellemeleri gibi, yani bu konuda elimizden geldiğince adil ve dengeli davranmaya çalışıyoruz. Üyelik alırsanız günümüz oyunculuğunun bir kilometre taşı ve oyun konusunda harika şeyler sizin oluyor, Drive Club’ın PS Plus Edition’ı gibi.”

YORUMLAR
Parolamı Unuttum