Güncelleme: PlayStation 4 Kazanma Şansı Sizleri Bekliyor!

Üstelik güzel bir parti de cabası.

Güncelleme: Herkese yorumları için çok teşekkürler. Bizlerle birlikte Playstation etkinliğine katılacak arkadaş ise şu şekilde tanımlıyor kendisini:

egetun

Nintendo GameBoy'dan sonra tanıdığım ilk oyun konsoludur. Nostaljidir. Çocukluk yıllarımdan kalan bir dosttur.

** bunu yazan adamın gözleri dolmuştur **

Kendisinin 24 Aralık Çarşamba günü öğlen 13:00'a kadar bize dönmemesi ihtimaline karşın yedek olan kişi ise:

ayşegül

Eşimle nişanlıyken eve geç gitme sebebi çocuklarımızı uyutmaya çalışırken bile elimizden düşmeyen hatta sonunda onlarada bu sevdayı aşılayıp ödev yapma karşılığında sunduğumuz ödülümüz vazgeçilmezimiz....... :)

Katılan herkese tekrar teşekkürler.

Asıl Haber: PlayStation bu sene yirminci yılına girdi ve Sony Türkiye bir adet PlayStation 4 hediye ederek bunu kutlamaya hazırlanıyor.

Sony’nin 20. yıldönümü sebebiyle düzenleyeceği bir yılbaşı partisi var. 24 Aralık Çarşamba akşamı 19:30’da başlayacak olan bu partiye Oyungezer olarak biz de bir okurumuzu götürüyoruz. Üstelik partiye katılan takipçimiz PlayStation 4 20. Yıl Özel Sürümü kazanma şansına sahip olacak. Etkinlik alanına gelen ve farklı mecralardan misafirlerden birisi eve bir adet PlayStation 4 ile dönecek yani.

Katılmak için yapmanız gereken ise çok basit. Bu haberin altına Disqus hesabınızı kullanarak neden PlayStation’ı tercih ettiğinizi yazmanız yeterli. Yorumlar arasından seçeceğimiz bir kişiye yorum atmak için kaydolduğu mail adresinden ulaşacak ve bu haberde de güncelleme yapıp kendisini duyuracağız. Aşağıdaki videoya da bir göz atın tabii.

Parti, Point Hotel Barbaros’ta olacağı için etkinliğin yaş sınırı var. Yani sadece 18 yaşından büyükler katılabiliyor bu etkinliğe. O nedenle eğer 18 yaşından küçükseniz, lütfen katılımda bulunmayın.

Yorumların değerlendirmesi 23 Aralık Salı akşamına kadar devam edecek ve 22:00’da kazananı sizlerle paylaşacağız. Şimdiden herkese iyi şanslar!

Etkinlik Yeri: Point Hotel Barbaros – The GAME for Big Kids

Etkinlik Saati: 19:30 – 23:30

Etkinlik Tarihi: 24 Aralık 2014

YORUMLAR
Parolamı Unuttum