PUBG'nin Çöl Haritası Aralık Ayının Başında Görücüye Çıkıyor

Bakalım oyuna yeni bir soluk getirecek mi?

 PUBG'nin yeni çöl haritası bir süredir eli kulağında, ha geldi ha gelecek durumundaydı. Haritanın oyunun tam sürümüyle birlikte çıkacağı duyurulmuştu ve PUBG'nin PC tam sürümü de aralık ayında bizlerle olacak sevgili Oyungezerler.

Oyun dünyasının bilindik isimlerinden Geoff Keighley, aynı zamanda The Game Awards'un arkasındaki isim oluyor ve PUBG'nin çöl haritasının ilk defa The Game Awards'ta oynanacağını resmen duyurdu. Kendi resmi Twitter hesabından açıklamada bulunan Keighley, kesin bir saat vermedi. Bununla birlikte The Game Awards 2017'nin Türkiye saatiyle- 8 Aralık saat sabah 4.30'da başlayacağını düşünürsek uyandığımızda PUBG'nin yeni haritasıyla tanışmış olacağız diyebiliriz. Yeni haritayla birlikte yeni atlama, zıplama mekanikleri de oyuncuların beğenisine sunulacak. Bu yeni mekanikleri test sunucularında deneme şansı da bulduk aslında, ancak yeni haritada ilk defa göreceğiz.

p>PUBG'nin henüz resmi bir çıkış tarihi bulunmuyor, ancak oyunun baş geliştiricisi Brendan Greene, 2018 olmadan oyunun resmi olarak PC için çıkış yapacağını duyurmuştu. Erken erişim süreci en kısa süren oyunlardan biri olması mutlu etse de oyunun optimizasyon sıkıntıları ne yazık ki hala çözülmüş değil. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum