PUBG'nin Çöl Haritasından Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı

Çöl haritasından yepyeni detaylar karşımıza çıktı. Yanında bir de yeni animasyonlar var.

 PC Gamer'ın bu ayki kapak konusu PUBG oldu ve henüz geliştirilmekte olan çöl haritasını da deneme şansı bulmuşlar. Bu haritadan da üç farklı görsel paylaştılar ve biz de bu görselleri kısaca bir yorumlayalım dedik. 

Mevzubahis görsellere baktığımızda aslında klasik bir çöl imajının yerine bir zamanlar burada hayat varmış diyebileceğimiz bir atmosfer karşımıza çıkıyor. Zira bir sürü bina ve sosyal platform göze çarpıyor. Hatta PC Gamer'dan Chris Livingston'ın yazdığına göre haritanın bir bölümünde güreş ringi bile varmış ve bu haritayla birlikte oyuna güreşçi maskeleri de eklenebilirmiş. Ancak ikinci kısım bir bilgiden ziyade tahmin olarak karşımıza çıkıyor.

pubgcol-1   pubgcol-3

Tabii sadece binalar ve bu tip eğlence alanları değil bolca çöl ağacı da karşımıza çıkıyor. Eh, beyaz, bej ve kahverengi kıyafetlerimizin de sonunda kamuflaj değeri olacak bu da ayrı güzel bir detay tabii. Hatta bir de uçak kazası alanı var ve bu da ilginç bir savaş alanı olabilir gibi. Ancak oynamadan kesin bir yorum yapmak doğru olmaz.

pubgcol-2

Livingston'ın yazdığına göre oyundaki yeni atlama, tırmanma ve engelleri aşma mekanikleri de henüz bitmemiş ancak şu anki hali bile umut veriyormuş ve keyifliymiş. Eğer bu hareket mekanikleri oyuna doğru ve başarılı bir şekilde eklenirse çok heyecanlı ve aksiyon filmlerini aratmayacak seviyede kovalamaca sahneleri yaşanabilir. 

PUBG'nin 2017'nin sonlarına doğru resmi çıkışını yapması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum