Rainbow Six Siege'in ''Phantom Sight'' Düzenlemeleri Yolda

Kaid, Frost ve ekipmanlara yenilikler geliyor.

Rainbow Six Siege’in en son güncellemesi olacak Phantom Sight, önemli denge değişikliklerini de beraberinde getiriyor. Şimdilerde test sunucusunda aktif hale gelen güncellemenin içerisinde Pulse, Twitch, Kaid ve Frost’a gelen denge değişiklikleri dikkat çekiyor.

Bu değişiklikler arasında en çok tartışmaya sebep olan ise Kaid’in değişen C4’ü oldu. Faslı operatör artık ekipmanının içerisinde dikenli tel kullanacak. Bir taraf bu değişikliğin özellikle yüksek seviyedeki oyunlarda büyük etki yaratacağını söylese de bir taraf dikenli tellerin Kaid’in elektropençesi ile uyum sağlayacağı görüşünde.


Oyunun en eşgal karakteri Pulse, artık sensörünü daha hızlı kapatacak. Twitch’in Famas’ının ise sprey şablonu değişiyor. Frost’un kapanlarının ise canı azalacak.

Tabi bu değişikliklerin sadece test sunucusunda kalması mümkün. Fakat şimdilik Ubisoft’tan aksini belirtecek bir açıklama gelmedi. Yani Phantom Sight güncellemesi ile birlikte bu değişiklikler oyuna eklenecek gibi gözüküyor.

Tüm değişiklikleri şurada bulunan Reddit paylaşımından okuyabilirsiniz. Operation Phantom Sight’ın yakın zamanda devreye girmesi bekleniyor.

YORUMLAR
alt5261
29 Mayıs 2019 17:24

Kaidin teli alınıp C4 verildi.Bi hata olmuş herhalde.

ocelot1789
alt5261
29 Mayıs 2019 17:42

Sırf bakmak için tekrar girdim oyuna bunca zamandır tel kullanmıyor muydum acaba diye. :D


Parolamı Unuttum