Rambo: The Video Game ile Yıkıma Hazır Olun!

Oyundan son bilgiler ve ekran görüntüleri haberimizde.

Geçtiğimiz yıl duyurulan Rambo: The Video Game’in Reef Entertainment tarafından geliştirilip PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için satışa sunulacağını öğrendikten sonra oyundan pek haber alamamıştık. Bugün ise yapıma dair yepyeni bilgiler ve ekran görüntüleri ile karşınızdayız. Hayat garip.

John Rambo olarak First Blood, Rambo: First Blood Part II ve Rambo III filmlerindeki aksiyon dolu sahneleri canlandıracağımız oyun için yapılan açıklamaya göre Rambo: The Video Game’de pataküte ilerlemek pek de işimize yaramayacak. Düşmanlarımızı saf dışı bırakmak için taktik olarak hareket etmemiz gerektiği gibi ateş hattında kalmamak için kendimizi korumaya almamız da gerekecek. Bunun yanında mini görevler, 25 farklı düşman ve etkileşimli oyun dünyası da adrenalinimizi hep yüksek tutacak. Bitti mi? Elbette hayır. M60 gibi ağır silahların yanı sıra yüksek patlayıcı başlıklı oklar ve roket atarlar ile istediğimiz taktirde tozu dumana katabileceğiz.

Bunun yanında oyunda gizliliğin önemli olacağı birçok bölüm de Rambo: The Video Game’de bizi bekliyor olacak. Reef Entertainment’tan aldığımız haberlere göre Rambo, ok ve yayın yanı sıra bıçağı ile de düşmanlarını sessizce saf dışı bırakabilecek. Sylvester Stallone’un sesi ile John Rambo’ya tekrar can vereceği oyunun bu yıl içinde çıkması bekleniyor. Yayınlanan ekran görüntüleri ise biraz aşağıda.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum