Razer, Deathadder ve Basilisk'in Yeni Versiyonlarını Duyurdu!

Müthiş ikili daha da iyi hale geldi

Razer, dünyanın en çok satan oyun faresi Razer DeathAdder ve sonuna kadar özelleştirilebilir oyun faresi Basilisk'in V2 adındaki yeni versiyonlarının piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Dünya çapında 10 milyondan fazla satış yapan Razer DeathAdder'ın yeni versiyonu Razer DeathAdder V2'de Razer’ın Focus+ Optik Sensörü, Optik Fare Anahtarları ve Razer™ Speedflex Kablosu mevcut.

Razer Çevre Birimleri İş Birimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Alvin Cheung, “DeathAdder V2 ile piyasadaki en ikonik oyun faresini aldık ve oyunculara nihai silah olarak vererek DeathAdder'ın "haksız avantaj” yaratan itibarını onurlandırmak için daha da geliştirdik" diyor. DeathAdder V2'nin yurtdışı satış fiyatı 70$ / 80€ olarak belirlenmiş.

Razer Basilisk V2 ise DeathAdder V2 ile aynı geliştirmelerin çoğunun keyfini çıkarırken Basilisk ailesinin tüm kişiselleştirme özelliklerini de koruyor. DeathAdder V2 ile aynı gelişmiş teknolojilerle donatılmış Basilisk V2, çok işlevli tırnak ve özelleştirilebilir kaydırma tekerleği direnci de dahil olmak üzere 11 programlanabilir düğmeye sahip olup farelerini kişiselleştirmek isteyen oyuncular için mükemmel bir seçenek sunuyor.

Basilisk V2'nin satış fiyatı ise 80$ / 90€ olarak belirlenmiş.

Her iki fare hakkında detaylı bilgiyi Razer'ın web sayfasından alabilirsiniz. DeathAdder V2 için şuraya, Basilisk V2 için şuraya tıklamanız yeterli.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum