Red Dead Redemption 2’nin Yeni Derecelendirme Başvurusu PC İçin Olabilir

Duyuru ne zaman gelecek dersiniz?

Red Dead Redemption 2 yalnızca geçtiğimiz yılın değil son 10 yılın, hatta tüm zamanların en iyi oyunlarından birisi olarak görülüyor -ki bu değerlendirme hiç de haksız bir değerlendirme değil. Şu günlerde dönüp tekrar oynamaya başlamışken bunu bir kez daha teyit etmiş oldum kendi adıma:) Görünen o ki önümüzdeki dönemde çok daha fazla sayıda oyuncu bunu şahsen tecrübe edip, değerlendirecek. Zira gündemimiz oyunun PC versiyonunun gelip gelmeyeceği, daha doğrusu ne zaman gelebileceği.

Çıktığı günden itibaren RDR 2’nin PC portunun da çıkacağı tahmin ediliyor, yazılıp çiziliyor. Son olarak da Avustralya’da yapılan bir derecelendirme başvurusu ile gündeme gelmiş durumda. Australian Classification Board’un sitesinde RDR 2 başvurusunun da listelendiği görülüyor. Başvuru, 20 Ağustos’ta yapılmış.

Başvuruda PC versiyonu ile ilgili bir ibare yer almasa da oyunun tekrar sınıflandırılmasını gerekli kılacak şeylerden birisinin de yeni versiyonları olduğu düşünülerek bu sonuca varılmış durumda. Benzer bir şey DayZ’nin fiziksel versiyonu için yapılan başvuruda karşımıza çıkıyor; onun için de yeni bir başvuru yapılmış, sınıflandırma reddedilerek bir süreliğine dijital versiyonu da satıştan çekilmişti. RDR 2 için böyle bir tablo yok tabii.

Geçtiğimiz günlerde Rockstar Games Launcher’ın çıkışı da akıllara PC versiyonunun yakında duyurulabileceğini getirmişti. Ne dersiniz, yakında bir duyuru gelir mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum