Advertisement

Remedy Üzerinde Çalıştığı 5 Projenin Durumlarını Paylaştı

Her şey control altında

Alan Wake ve Control'ün geliştiricisi Remedy Entertainment şu anda üzerinde çalıştığı beş projeyle ilgili son durum bilgilerinipaylaştı.

Öncelikle Alan Wake 2'den başlıyor geliştirici. "Alan Wake 2 tam gaz prodüksiyon aşamasında. Geride yapacak çok iş var ama oyun çoğu alanda daha tamamlanmış hissettirmeye başladı. Daha önce de dediğimiz gibi Alan Wake 2, 2023 yılında çıkacak".

Sıradaki oyun Remedy'nin oynaması ücretsiz, co-op PvE nişancı oyunu olan Codename Vanguard. Tencent'in yayıncı ortak olduğu bu oyun için Remedy "önceki çeyreğe göre oldukça iyi ilerleme kaydettik" diyor.

Control'ün çok oyunculu yan oyunu Codename Condor için "kavram kanıtı aşamasına devam ediyor" diyor Remedy. Kavram Kanıtı, yani Proof of Concept, belirli bir iş fikrini veya ürününü pazarda uygulanabilirliği açısından belirlemenin veya test etmenin bir yolu. Bu oyun Control'deki Oldest House'ta geçecek.

Daha büyük çaplı Control oyunu olan Codename Heron ise "konsept aşamsaında ve prototip çalışmaları sürüyor"muş. Bu proje Alan Wake 2'den ayrı olarak yürütülüyor.

Tüm bunlara ek olarak bir de Rockstar ile birlikte yapılan Max Payne ve Max Payne 2 remake projesi var. Remedy bu konuda da "aldığımız tepkiler inanılmaz derecede olumluydu" diyerek durumdan ne kadar keyifli olduğunu ortaya koymuş.

Önümüzdeki dönem Remedy'nin ismini daha da sık duyacağımız şimdiden garanti.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum