Resident Evil 2'nin Yönetmeninin Remake Ekibine Güveni Tam

Remake emin ellerde

Resident Evil serisinin en sevilen oyunlarından biri olan (kendisi seride benim şahsi favorimdir) Resident Evil 2'nin remake'i er ya da geç gelecek, bunu biliyoruz. Her ne kadar oyunun 20. yıldönümü gününde (21 Ocak) yeni oyunla ilgili yeni bilgiler öğreniriz diye ummuş ve yanılmış olsak da elimiz tam olarak boş kalmadık. Oyunun orijinal yönetmeni üstad Hideki Kamiya Twitter'dan yayınladığı mesajla her ne kadar kendisi yeni projede yer almıyor olsa da Remake versiyonunun yeni yönetmeninin vizyonuna güvendiğini ve oyunla ilgili yeni bilgiler gelene kadar da önyargılı davranmamak gerektiğini söyledi.

Aşağıdaki tweet'lerde de göreceğiniz gibi Kamiya'nın ismi açıklanmayan yönetmen arkadaşına güveni tam ve Resident Evil 2 remake'inin emin ellerde olduğunu düşünüyor. Hatta kendisi daha da ileri gitmiş ve yönetmen arkadaşına "nasıl istersen öyle yap" diyerek de serbestlik tanımış.

Kamiya'nın Resident Evil 2'nin başarısındaki payının ne kadar büyük olduğunu biliyoruz, yeni ekibe bu kadar güveniyor olması son derece güzel bir şey. Yine de insan şu yeni versiyondan en azından yeni bir ekran görüntüsü, ufak bir video falan görmeyi bekliyor. Oyun tamamen belirsizlik içinde olduğu ve en ufak bir bilgi sızmadığı için özellikle de serinin azılı hayranlarının bu yeni oyuna biraz şüpheyle yaklaşıyor olmaları da çok normal.

Resident Evil'ın Sosyal Medya Hesaplarındaki Logo Değişti - Neler Oluyor?

Resident Evil 2'nin remake versiyonu henüz açıklanmayan platformlar için geliştiriliyor ve ne zaman çıkacağı da belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum