Resident Evil 7'nin Yeni DLC'lerinden Video Geldi - Chris İş Başında

Chris Redfield ipleri eline alıyor.

 Resident Evil 7'yi Ali Sezgin incelemiş ve bir hayli beğenmişti. Gerçi oyun Utku Çakır'ı hayal kırıklığına uğratmıştı. Onunla aynı fikirdeyseniz de buyurun o yazıyı bir hatırlatalımsevgili Oyungezerler.

Banned Footage Vol. 1 ve 2 çoktan oyuncularla buluştu ve sonunda yeni Resident Evil 7 DLC'lerini de detaylı bir şekilde görme şansı bulduk. Capcom, hem Not a Hero DLC'sini hem de End of Zoe'yi aynı videoda birleştirmiş, ancak videoda genel olarak Chris Redfield'ın yer aldığı Not a Hero'yu izliyoruz. Videonun sonlarında ise End of Zoe'dan minik bir kısım bulunuyor. Orada da Joe isimli ihtiyar bir abimiz Zoe'nin başkalaşım geçiren vücudunu kaldırıp taşıyor ve bir aile olduklarını söylüyor. 

Gelelim şu anki asıl konumuz olan Not a Hero DLC'sine. Burada Chris Redfield ile oynuyoruz ve Lucas Baker'ı yakalamaya çalışıyoruz. Lucas Baker, evin altındaki madenleri sığınağı haline getirmiş ve BSAA ekibinden bazı askerleri öldürüp geri kalanını ise esir alıyor. Chris de adamlarını kurtarmak ve Lucas'ı durdurmak için bir kez daha kendini öne sürüyor.

Resident Evil 7 Biohazard'ın Not a Hero ve End of Zoe DLC'leri 12 Aralık'ta oyuncularla buluşacak. İki DLC'yi de PlayStation VR'da oynayabileceğiz.

re-ss-1

re-ss-2  re-ss-3

YORUMLAR
Parolamı Unuttum