Resident Evil Revelations Steam Ödülleri Belli Oldu

Ne kadar ön sipariş, o kadar ekstra

Resident Evil Revelations'ın Steam üzerinden ön siparişe açılmasıyla, oyuncuların da elde edeceği ekstralar belirlenmiş oldu. Oyun, Steam üzerinden ne kadar ön sipariş alırsa, oyuncular o kadar fazla ekstraya hak kazanmış olacaklar. 

Toplamda üç tane olması planlanan ön sipariş ödül kuşaklarının ilki açılmış durumda. İlk ödül kuşağında, oyunu Steam'den ön sipariş veren oyuncular, dijital sanat kitabı ve 13 şarkılık oyun müziklerine sahip olacaklar. 

İkinci ödül kuşağıyla birlikte oyuncular Capcom'un 2007 yılında piyasaya sürdüğü Lost Planet: Extreme Condition'ın tam sürümüne sahip olacaklar. Üçüncü ödül kuşağında ise, oyunun Season Pass'ine dahil olacak indirilebilir içerikler ile Raid modunda kullanabilecekeri ekstra silahlar ve karakterlere sahip olma şansına sahip olacaklar. 

Bu ön sipariş hediyelerinin konsol versiyonları için geçerli olup olmadığı henüz kesinlik kazanmış değil. Ancak eğer oyunu PC için almayı düşünüyorsanız, arkadaşlarınızın da akıllarını çelip ön sipariş verebilirsiniz. Yalnız elinizi çabuk tutun, zira oyun 20 Mayıs tarihinde Steam üzerinden satışa sunulacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum