Söylentilere Göre Respawn’ın Yeni Oyunu Xbox’a Özel Olacak!

PC ve PlayStation sahipleri yasta…

Gelen haberlere göre Infinity Ward’un kurucuları Jason West ve Vince Zampella’nın yeni firması Respawn Entertainment, uzun süredir beklenen oyunlarını sadece Xbox 360 ve Xbox 720 için hazırlıyor. Microsoft ile sıkı bir anlaşma yapmış olması muhtemel firma PC ve PlayStation’ı es geçecek.

Call of Duty serisinin arkasındaki isimler tarafından kurulan Respawn Entertainment’ın yeni oyununun Multiplayer tabanlı fütüristik bir FPS olduğu açıklayan kaynaklara göre yapım The David adlı ağır silahlı piyade birliklerinin mech tarzı savaş araçları kullanan The Goliath’lara karşı savaşını konu alacak (bkz. Câlût). Aksiyonu dengede tutmak için Titan adı verilen The Goliath’ların sayısının sınırlı tutulduğu oyunda The David’lerin son derece etkili silahlara sahip olduğu da kaynakların verdiği bilgiler arasında yer alıyor. Bu arada Respawn’ın geçtiğimiz günlerde Titan isminin haklarını aldığını ve oyunun bu isimle çıkmasının muhtemel olduğunu da tekrar hatırlatalım.

Valve’ın Source motorunun modifiye edilmiş bir versiyonunu kullandığı söylenilen oyunun son derece iyi gözüktüğü ancak bir Battlefield 4 olmadığı belirtilirken, Respawn’ın Titan’ın sadece Xbox 720 versiyonunu geliştirdiğini, 360 adaptasyonu için başka bir firmanın görevlendirildiği ifade ediliyor. Tüm bu söylentilerin ne kadar doğru olup olmadığını ise Titan'ı ilk kez göreceğimiz E3 2013'te öğreneceğiz ki o da Haziran ayında gerçekleşecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum